2018. április 24. kedd

Blake Lively, Leonardo DiCaprio-val vacsorázott

Published on November 3, 2010 by   ·   No Comments

A pletykafészek (Gossip Girl) színésznője Leonardo DiCaprio-val vacsorázott. Az újra szingli Blake Lively-t, Leonardo DiCaprio-val látták a New York-i The Lion nevű étteremben szerdán.

A Us magazin szerint Lively és DiCaprio nem volt egyedül. “Ez egy 8 személyes vacsora volt,” – montda egy bennfentes a magazinnak, – Baz Luhrmann rendező részvételével.

Mint kiderült, ez egy üzleti vacsora volt, ugyanis DiCaprio játsza Jay Gatsby-t, Luhrman legújabb filmjében, és állítólag Lively-nak nagy esélye van a női főszerepre, hogy Gatsby szerelmét játszja, Daisy Buchanan-t.

Baz Luhrmann fogja rendezni F. Scott Fitzgerald regénye alapján A nagy Gatsby (The Great Gatsby) című alkotást, melyhez Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire már leszerződött, ám a női főszerepre Blake LivelyKeira Knightley, Amanda Seyfried, Abbie Cornish, Michelle Williams, Natalie Portman és Scarlett Johansson is esélyes.

Hollywood Rinyu Módra

Tags:

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Mellbimbót villantott Jennifer Aniston

A világ számtalan honlapja felkiáltójeles címmel hozta le a szenzációs hírt, miszerint Jennifer Aniston mellbimbót villantott. Jennifer vasárnap úgy lépett ...

John Stamos apa lett!

Megszületett John Stamos és Caitlin McHugh kisfia. Az örömhírt az újdonsült apuka a közösségi oldalán tette közzé egy tündéri fotóval - ...
This site is protected by WP-CopyRightPro