2018. július 20. péntek

Natalie Portman egyre többet mutat magából

Published on November 17, 2010 by   ·   No Comments

Egyre többet mutat magából a szégyenlős szépség: Natalie Portman. A 29 éves színésznő amolyan szégyenlős kislányként még mindig nem dobta le az összes ruháját, de azt ígérte, egyszer megteszi!

A konzervatív színésznő a Your Highness című komédiában mutatta meg finoman kidolgozott testét, ahol egy aprócska bikiniben szerepel.

A középkorban játszódó vígjáték két hercegről szól, a daliás Fabiousról (James Franco) és a gyagyás Thadeousról (Danny McBride), akik közös küldetésre indulnak, amikor a gonosz Leezar (Justin Theroux) lenyúlja Fabious szerelmét (Zooey Deschanel).

A Your Highness című filmet a tervek szerint észak-amerikában áprilisban mutatják be, és magyarországra állítólag júliusban érkezik.

Hollywood Rinyu Módra

[Image via Universal Pictures]

Tags:

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Karambolozott az NCIS:Los Angeles színésznője

Autóbalesetet szenvedett a 73 éves Oscar-díjas színésznő. Linda Hunt az NCIS: Los Angeles színésznője hétfőn kórházba került, miután fekete BMW ...

Heather Locklear megkezdi hosszú rehabilitációját

A Melrose Place egykori sztárja nemsokára elhagyja a UCLA kórházat és megkezdi hosszú rehabilitációját.  Heather Locklear nemrég ismét azzal fenyegetőzött, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro