2018. július 20. péntek

Natalie Portman-nek kislánya lesz?

Published on January 19, 2011 by   ·   No Comments

Natalie Portman-nek talán kislánya lesz. Az állapotos énekesnő Ellen DeGeneres tévéshowjában számolt be a gyermekvárás örömeiről.

A talkshow- műsorvezető mindent bevetett, hogy megállapítsa a színésznő születendő gyermekének a nemét, amit még maga a színésznő sem tud: “Nem tudom, hogy fiú vagy lány,”  – mondta Natalie.

Ellen számos tesztet bevetett az interjú során, hogy segítsen megjósolni, hogy vajon fiút vagy lányt hord a várandós Golden Globe-díjas színésznő a szíve alatt: az eredmény szemmel láthatóan egy kislány – jelentette ki Ellen DeGeneres.

A műsorvezető tesztjei egyértelműen arra utalnak, hogy Natalie Portman kislányt hord a szíve alatt, ” akinek Ellen lesz a neve”  – viccelődött a műsorvezető, aki a biztonság kedvéért egy fiúnak és egy kislánynak való balett ruhával köszöntötte a Black Swan (Fekete hattyú) című film színésznőjét.

Natalie Portman-t legközelebb Ashton Kutcher oldalán láthatjuk a vásznon egy komédiában: a Csak szexre kellesz (No Strings Attached) című romantikus vígjátékot 2011. január 21-én mutatják be az észak-amerikai mozik.

Hollywood Rinyu Módra

Tags:

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Karambolozott az NCIS:Los Angeles színésznője

Autóbalesetet szenvedett a 73 éves Oscar-díjas színésznő. Linda Hunt az NCIS: Los Angeles színésznője hétfőn kórházba került, miután fekete BMW ...

Heather Locklear megkezdi hosszú rehabilitációját

A Melrose Place egykori sztárja nemsokára elhagyja a UCLA kórházat és megkezdi hosszú rehabilitációját.  Heather Locklear nemrég ismét azzal fenyegetőzött, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro