2018. július 20. péntek

Megvédte Natalie Portmant a Black Swan rendezője

Published on March 28, 2011 by   ·   1 Comment

A színésznőt most a Fekete Hattyú című film rendezője, Darren Aronofsky védte meg a táncos ügyben – amelyért Oscar-díjat is kapott – mondván, a film 85 százalékában Portman látható.

“A film vágója megszámolta. 139 táncos felvétel látható a filmben. 111-ben Natalie látható. 28-ban pedig a dublőre, Sarah Lane,” –  mondta Aronofsky egy nyilatkozatában az Entertainment Weeklynek.

Még mindig folynak a találgatások, hogy mennyit  balettozott Natalie Portman a Black Swan című filmjében és mennyit testdublőre, Sarah Lane.

Lane nemrég azt nyilatkozta, hogy Natalie csak a film 5 százalékában látható.

“Azokban a jelenetekben, amelyeken az arca és a karjai látszanak, természetesen ő szerepel. De olyankor nem is táncol. Az pedig, hogy megpróbálták úgy beállítani, mintha egy évi kemény munkával bárki jó balett-táncos lehetne, megalázó a szakmára nézve. Már 22 éve táncolok. Lehet valaki zongoraművész másfél év alatt, főleg ha egy mozisztár?”

Lane viszont azt elismerte, hogy a színésznő nagyon keményen készült a szerepére.

Hollywood Rinyu Módra

Tags: , , , ,

Kommentek (1)

  1. Anonymous says:

    ha ez előbb kiderül nem ő kapja az oscart…
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Karambolozott az NCIS:Los Angeles színésznője

Autóbalesetet szenvedett a 73 éves Oscar-díjas színésznő. Linda Hunt az NCIS: Los Angeles színésznője hétfőn kórházba került, miután fekete BMW ...

Heather Locklear megkezdi hosszú rehabilitációját

A Melrose Place egykori sztárja nemsokára elhagyja a UCLA kórházat és megkezdi hosszú rehabilitációját.  Heather Locklear nemrég ismét azzal fenyegetőzött, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro