2018. június 24. vasárnap

Brad Pitt-et Budapesten tette lapátra a volt mennyasszonya!

Published on April 18, 2011 by   ·   No Comments

Brad Pitt szívét Jill Schoelen színésznő törte össze csúnyán néhány éve, amikor Budapestre hívta a színészt, majd szakított vele egy másik pasi miatt.

A 47 éves színész a minap bevallotta, hogy élete egyik legalacsonyabb pontja volt, amikor volt menyasszonya Budapestre hívta, majd bejelentette, hogy egy másik férfiba szerelmes.

Pitt akkoriban egy pénznélküli kezdő színész volt, és mint kiderült majdnem az összes pénzét repülőjegyre költötte, hogy láthassa kedvesét:

“Los Angelesben hívott, és sírt a telefonban. Magányos volt, és egy hatalmas dráma volt körülötte. Ekkor összesen 800 dollárom volt, és ebből 600 dollárt a budapesti repülőjegyre költöttem, hogy láthassam.” – mondta a színész.

“Odaértem, egyenesen a forgatásra mentem, ahol dolgozott, és aznap este elmentünk vacsorázni. Azt mondta, hogy beleszeretett a film rendezőjébe. Annyira megdöbbentem, hogy azt mondtam “már itt sem vagyok.” ” – folytatta Brad Pitt.

Gwyneth Paltrow is Brad Pitt menyasszonya volt 2 évig (1995-1997). Kapcsolatuk befejeződése után a sármos színész öt évig Jennifer Aniston férje volt.
2005-ben Pitt Angelina Jolie-val összejött a Mr. and Mrs. Smith fotgatásán, jelenleg élettársi kapcsolatban élnek és három örökbefogadott, valamint három vér szerinti gyermekük van.

Hollywood Rinyu Módra

 

Tags: , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Russell Brand ismét apa lesz

Másodszorra is apa lesz Katy Perry exférje. A brit komikus és neje, Laura Gallacher második gyermekük érkezését várják - írja a ...

Öngyilkos akart lenni Heather Locklear

Ismét öngyilkos akart lenni a Melrose Place egykori sztárja. Heather Locklear most éppen azért fenyegetőzött az öngyilkossággal, mert vőlegénye, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro