2017. november 24. péntek

Brad Pitt-et Budapesten tette lapátra a volt mennyasszonya!

Published on April 18, 2011 by   ·   No Comments

Brad Pitt szívét Jill Schoelen színésznő törte össze csúnyán néhány éve, amikor Budapestre hívta a színészt, majd szakított vele egy másik pasi miatt.

A 47 éves színész a minap bevallotta, hogy élete egyik legalacsonyabb pontja volt, amikor volt menyasszonya Budapestre hívta, majd bejelentette, hogy egy másik férfiba szerelmes.

Pitt akkoriban egy pénznélküli kezdő színész volt, és mint kiderült majdnem az összes pénzét repülőjegyre költötte, hogy láthassa kedvesét:

“Los Angelesben hívott, és sírt a telefonban. Magányos volt, és egy hatalmas dráma volt körülötte. Ekkor összesen 800 dollárom volt, és ebből 600 dollárt a budapesti repülőjegyre költöttem, hogy láthassam.” – mondta a színész.

“Odaértem, egyenesen a forgatásra mentem, ahol dolgozott, és aznap este elmentünk vacsorázni. Azt mondta, hogy beleszeretett a film rendezőjébe. Annyira megdöbbentem, hogy azt mondtam “már itt sem vagyok.” ” – folytatta Brad Pitt.

Gwyneth Paltrow is Brad Pitt menyasszonya volt 2 évig (1995-1997). Kapcsolatuk befejeződése után a sármos színész öt évig Jennifer Aniston férje volt.
2005-ben Pitt Angelina Jolie-val összejött a Mr. and Mrs. Smith fotgatásán, jelenleg élettársi kapcsolatban élnek és három örökbefogadott, valamint három vér szerinti gyermekük van.

Hollywood Rinyu Módra

 

Tags: , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Gwyneth Paltrow-t eljegyezte a pasija?!

Úgy tűnik, hogy Gwyneth Paltrow-t egy éve titokban eljegyezte kedvese, Brad Falchuk. Gwyneth Paltrow és a forgatókönyvíró, Brad Falchuk már több ...

Harrison Ford az életben is egy igazi hős!

Úgy tűnik Harrison Ford  nem csak a filmekben, de az életben is szuperhős! A színész segített kimenteni az autóból ...
This site is protected by WP-CopyRightPro