2017. szeptember 24. vasárnap

Brad Pitt-et Budapesten tette lapátra a volt mennyasszonya!

Published on April 18, 2011 by   ·   No Comments

Brad Pitt szívét Jill Schoelen színésznő törte össze csúnyán néhány éve, amikor Budapestre hívta a színészt, majd szakított vele egy másik pasi miatt.

A 47 éves színész a minap bevallotta, hogy élete egyik legalacsonyabb pontja volt, amikor volt menyasszonya Budapestre hívta, majd bejelentette, hogy egy másik férfiba szerelmes.

Pitt akkoriban egy pénznélküli kezdő színész volt, és mint kiderült majdnem az összes pénzét repülőjegyre költötte, hogy láthassa kedvesét:

“Los Angelesben hívott, és sírt a telefonban. Magányos volt, és egy hatalmas dráma volt körülötte. Ekkor összesen 800 dollárom volt, és ebből 600 dollárt a budapesti repülőjegyre költöttem, hogy láthassam.” – mondta a színész.

“Odaértem, egyenesen a forgatásra mentem, ahol dolgozott, és aznap este elmentünk vacsorázni. Azt mondta, hogy beleszeretett a film rendezőjébe. Annyira megdöbbentem, hogy azt mondtam “már itt sem vagyok.” ” – folytatta Brad Pitt.

Gwyneth Paltrow is Brad Pitt menyasszonya volt 2 évig (1995-1997). Kapcsolatuk befejeződése után a sármos színész öt évig Jennifer Aniston férje volt.
2005-ben Pitt Angelina Jolie-val összejött a Mr. and Mrs. Smith fotgatásán, jelenleg élettársi kapcsolatban élnek és három örökbefogadott, valamint három vér szerinti gyermekük van.

Hollywood Rinyu Módra

 

Tags: , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Kris Jenner nem tudta, hogy 20 éves lánya terhes

Kylie Jenner gyereket vár pasijától, Travis Scottól. A hír mindenkit meglepett még Kylie édesanyját, Kris Jennert is, aki ...

Titokban elvált Laurence Fishburne és Gina Torres

Gina Torres és férje, Laurence Fishburne úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, de a gyereküket továbbra is közösen ...
This site is protected by WP-CopyRightPro