2018. július 20. péntek

Elvált Arnold Schwarzenegger egykori szeretője

Published on January 16, 2012 by   ·   No Comments

Négy év után végre hivatalosan is elvált Mildred Patty Banea, Arnold Schwarzenegger egykori szeretője és házasságon kívüli kapcsolatból született fiának édesanyja.

A TMZ információja szerint Arnold Schwarzenegger egykori szeretője 2008. februárjában adta be a válási papírokat férje ellen.

Az 50 éves nő hosszú ideig háztartási alkalmazottként dolgozott a színész-politikus házában. Fia, akinek a sztár az édesapja most körülbelül 14 éves lehet.

Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül az egykori amerikai elnök, John Fitzgerald Kennedy unokahúgát, Maria Shrivert. Házasságukból négy gyermekük született: a 23 éves Katherine Eunice, a 21 éves Christina Maria Aurelia, a 19 éves Patrick Arnold és a 14 éves Christopher Sargent.

Schwarzenegger és Shriver tavaly január óta élnek külön.

Hollywood Rinyu Módra

 

Tags: , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Karambolozott az NCIS:Los Angeles színésznője

Autóbalesetet szenvedett a 73 éves Oscar-díjas színésznő. Linda Hunt az NCIS: Los Angeles színésznője hétfőn kórházba került, miután fekete BMW ...

Heather Locklear megkezdi hosszú rehabilitációját

A Melrose Place egykori sztárja nemsokára elhagyja a UCLA kórházat és megkezdi hosszú rehabilitációját.  Heather Locklear nemrég ismét azzal fenyegetőzött, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro