2018. január 23. kedd

Adam Lambert a Queen új énekese!

Published on February 3, 2012 by   ·   No Comments

Hihetetlen, de mégis igaz: az American Idol tehetségkutatóból ismert meleg énekes állhat Freddie Mercury helyére a legendás Queen együttesben.

A tavalyi MTV EMA gálán fellépő énekesről már hónapok óta az a hír járja, hogy ő lehet a zenekar új frontembere, ám senki nem gondolta volna, hogy ez tényleg így is lesz.

“Már az EMA gála után hallottam negatív kritikákat, miszerint én nem pótolhatom Freddie-t. Nem akarok Freddie Mercury helyére lépni, az lehetetlen lenne. Úgy fogom fel, hogy óriási megtiszteltetés, ami elől egészen biztosan nem fogok kitérni.”-nyilatkozta Adam Lambert a Daily Star-nak.

„A célom az, hogy tisztelegjek Freddie Mercury és a zenekar előtt, néhány ki…tt nagy sláger eléneklésével” – tette hozzá a 30 éves énekes.

Egyébként Lambert január 29-én ünnepelte a 30. születésnapját, és arra kérte rajongóit, hogy ne küldjenek neki ajándékot, a rá szánt összeget inkább fordítsák jótékony célra.

Hollywood Rinyu Módra

 

Tags: , , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Nincs visszaút: Ewan McGregor beadta a válókeresetet

Úgy tűnik, 22 év házasság után tényleg válik Ewan McGregor. Ewan "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott, és megosztott felügyeletet kért gyermekeikre - ...

Kiderült Kim Kardashian kislányának neve

Röhejes nevet adott lányának Kim Kardashian és Kanye West. A pár harmadik gyermeke a Chicago West nevet kapta szüleitől - ...
This site is protected by WP-CopyRightPro