2018. január 23. kedd

Usher kiállt Justin Bieber mellett

Published on June 8, 2014 by   ·   No Comments

Justin Bieber in 2012 Usher megtörte a csendet, és megvédte a “rasszista” kanadai énekest.

“5 évvel ezelőtt egy naiv gyermek volt, aki nem értette a negatív erőt és a degradációt, ami a rasszista gyalázkodásból ered.” – írja Usher a Twitterén.

“Most viszont egy fiatal ember, szemben egy lehetőséggel, hogy a legjobb önmagát adja, több millió gyerek példája legyen, hogy ugyanazokat a hibákat el ne kövessék.”

A múlt hét végén látott napvilágot egy régi felvétel a 15 éves Justin Bieberről, amint a fekete emberekkel kapcsolatban sütött el egy ízléstelen viccet.

Majd napokkal később előkerült egy másik videó is, a One Less Lonely Girl című dalának szövegét egy kissé átköltve adja elő a botrányos énekes, és többek között azzal viccelődik, hogy milyen lehet néger embereket ölni.

A klipben ráadásul még azt is felveti, hogy szívesen csatlakozna a világ egyik leghíresebb rasszista mozgalmához, a fehér csuklyáiról ismert Ku Klux Klan-hoz.

Hollywood Rinyu Módra

Tags: , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Nincs visszaút: Ewan McGregor beadta a válókeresetet

Úgy tűnik, 22 év házasság után tényleg válik Ewan McGregor. Ewan "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott, és megosztott felügyeletet kért gyermekeikre - ...

Kiderült Kim Kardashian kislányának neve

Röhejes nevet adott lányának Kim Kardashian és Kanye West. A pár harmadik gyermeke a Chicago West nevet kapta szüleitől - ...
This site is protected by WP-CopyRightPro