2018. április 20. péntek

Videoüzenetben könyörög Mariah Carey testvére

Published on March 30, 2016 by   ·   No Comments

Az énekesnő az utóbbi tizennyolc- húsz évben csak egyszer beszélt nővérével.

Britain Mariah Carey

Míg Mariah Carey és vőlegénye, James Packer jómódban és dúsgazdagon élik hétköznapjaikat, addig testvérének nélkülöznie kell. Az énekesnő valószínűleg a múltban történt események miatt fordult el testvérétől, Alisontól, aki rossz útra tévedt.

Alison Carey most videoüzenetben könyörög híres testvérének, mondván: “Mariah Szeretlek, és nagy szükségem van a segítségedre.” – számolt be a hírről a Daily Mail.

Carey még csak három éves volt, amikor szülei elváltak és szétszakadt a családja. Nővére, Alison az apjukhoz került, a kis Mariah pedig anyjával maradt, ahol végeláthatatlan költözködések és nélkülözések közepette teltek fiatal évei.

A nála tíz évvel idősebb Alison igen korán elindult lefelé a lejtőn. 15 esztendősen teherbe esett, egy év múlva kimaradt a középiskolából és férjhez ment.

Rövidesen elvált, ezután pedig prostitúcióval próbálta finanszírozni egyre erősebbé váló drogszenvedélyét. Második gyermeke születését követően megfertőződött a halálos vírussal, de még ezután sem kapott észbe.

Mariah időközben elindult a világhírnév felé vezető úton, és igyekezett Alsiont is bevonni az életébe, hogy megállítsa a lejtőn.

1993-ban, amikor házasságot kötött Tommy Mottola zenemogullal, nővére volt a koszorúslány és úgy tűnt, még helyre lehet hozni Alison életét. A problémás testvér azonban nem tudta leküzdeni függőségét, legalább tízszer volt elvonón, de ez sem segített.

Hollywood Rinyu Módra

 

 

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

John Stamos apa lett!

Megszületett John Stamos és Caitlin McHugh kisfia. Az örömhírt az újdonsült apuka a közösségi oldalán tette közzé egy tündéri fotóval - ...

Megszületett Khloe Kardashian kislánya

Cleveland: Megszületett Khloe Kardashian és Tristan Thomson első közös gyermeke. A kislány helyi idő szerint csütörtökön hajnal 4-kor látta ...
This site is protected by WP-CopyRightPro