2017. augusztus 19. szombat

Mel B azt állítja, hogy a férje rendszeresen verte

Published on April 4, 2017 by   ·   No Comments

Az egykori Spice Girls énekesnője nemrég úgy döntött, hogy tíz év házasság után beadja a válási papírokat.

Sőt, Mel B ügyvédei távoltartási végzést is kértek a férj, Stephen Belafonte ellen, ugyanis a híresség retteg férjétől, aki állítólag éveken át tartotta terrorban – írja a TMZ. 

A bírósági dokumentumokban a következő áll:

2007  Novemberében, amikor Mel B a Dancing with the Stars fináléjára készült, férje mindkét kezét a nyakára helyezte, és folytogatni kezdte, majd a padlóra dobta. Mel B szerint ez náluk rendszeres volt, amikor ő valami sikert ért el, férje éreztetni akarta vele, hogy ki a férfi a háznál.

2012 Júliusábanaz az énekesnő X-Faktor mentora volt, és emiatt készült egy felvétel róla és Usherről. A férje féltékenységből ököllel arcon ütötte úgy, hogy felszakadt a szája.

2012 Agusztusában a londoni olimpia záróceremóniája után ismét megütötte, majd arccal a padlóhoz szorította, ekkor a szőnyeg horzsolta fel az énekesnő arcát. Ezután azt kellett mondania, hogy a Christian Louboutin magassarkú cipőjében futva elesett, így szerezte a sérülését.

Mel B továbbá azt állítja, hogy Stephen teherbe ejtette a dadusukat, és úgy tervezte, hogy “mindannyian együtt fognak élni”, végül az abortusz mellett határoztak. A férfi 300,000 dollárt adott a dadusnak Mel B pénzéből.

2014-ben Mel B az érzelmi és fizikai túlterheltség miatt egy egész üveg aspirint bevett, de amikor rájött, hogy butaságot csinált, és hívni akarta a mentőket, a férje bezárta a hálószobába, és azt kiabálta neki, hogy “dögölj meg, te kurva“.

Továbbá számos alkalommal kényszerítette szexuális aktusra, amelybe ismeretlen nőket is bevont, amikor pedig ellenkezni próbált, azzal fenyegette meg, hogy a titokban készített szexvideókat nyilvánosságra hozza róla.

A távoltartási végzés mellett a bíróság arra kötelezte Stephent, hogy azonnal hagyja el a közös családi otthonukat.

Tags: , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Tom Cruise eltörte a bokáját, leállt a forgatás!

Tom Cruise bokasérülése miatt szünetel a Misson: Impossible című nagysikerű akcófilm-sorozat hatodik részének forgatása. A Paramount Pictures szerdán bejelentette, hogy ...

Halálos baleset történt a Deadpool 2 forgatásán

Újabb tragédia történt a szakmában... Halálos motorbalesetet szenvedett egy kaszkadőrnő Vancouverben a Deadpool 2. című film forgatásán, emiatt azonnal ...
This site is protected by WP-CopyRightPro