2018. május 25. péntek

Mel B azt állítja, hogy a férje rendszeresen verte

Published on April 4, 2017 by   ·   No Comments

Az egykori Spice Girls énekesnője nemrég úgy döntött, hogy tíz év házasság után beadja a válási papírokat.

Sőt, Mel B ügyvédei távoltartási végzést is kértek a férj, Stephen Belafonte ellen, ugyanis a híresség retteg férjétől, aki állítólag éveken át tartotta terrorban – írja a TMZ. 

A bírósági dokumentumokban a következő áll:

2007  Novemberében, amikor Mel B a Dancing with the Stars fináléjára készült, férje mindkét kezét a nyakára helyezte, és folytogatni kezdte, majd a padlóra dobta. Mel B szerint ez náluk rendszeres volt, amikor ő valami sikert ért el, férje éreztetni akarta vele, hogy ki a férfi a háznál.

2012 Júliusábanaz az énekesnő X-Faktor mentora volt, és emiatt készült egy felvétel róla és Usherről. A férje féltékenységből ököllel arcon ütötte úgy, hogy felszakadt a szája.

2012 Agusztusában a londoni olimpia záróceremóniája után ismét megütötte, majd arccal a padlóhoz szorította, ekkor a szőnyeg horzsolta fel az énekesnő arcát. Ezután azt kellett mondania, hogy a Christian Louboutin magassarkú cipőjében futva elesett, így szerezte a sérülését.

Mel B továbbá azt állítja, hogy Stephen teherbe ejtette a dadusukat, és úgy tervezte, hogy “mindannyian együtt fognak élni”, végül az abortusz mellett határoztak. A férfi 300,000 dollárt adott a dadusnak Mel B pénzéből.

2014-ben Mel B az érzelmi és fizikai túlterheltség miatt egy egész üveg aspirint bevett, de amikor rájött, hogy butaságot csinált, és hívni akarta a mentőket, a férje bezárta a hálószobába, és azt kiabálta neki, hogy “dögölj meg, te kurva“.

Továbbá számos alkalommal kényszerítette szexuális aktusra, amelybe ismeretlen nőket is bevont, amikor pedig ellenkezni próbált, azzal fenyegette meg, hogy a titokban készített szexvideókat nyilvánosságra hozza róla.

A távoltartási végzés mellett a bíróság arra kötelezte Stephent, hogy azonnal hagyja el a közös családi otthonukat.

Tags: , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Morgan Freeman elnézést kért

Bocsánatot kért a szexuális zaklatással megvádolt Morgan Freeman.   A hollywoodi színész rövid közleményben kért elnézést azoktól, akit akarata ellenére kényelmetlen helyzetbe ...

Hivatalos: hűtlen párjával marad Khloe Kardashian

Khloé Kardashiant láthatóan nem zavarja, hogy folyamatosan megcsalták. Khloe Kardahian úgy döntött, kitart Tristan Thompson mellett, hiába alázta meg ...
This site is protected by WP-CopyRightPro