2018. január 17. szerda

Gyász: Meghalt Natalie Cole fia

Published on August 16, 2017 by   ·   No Comments

Harminckilenc éves korában meghalt Robert Yancy amerikai dobos, a néhai Grammy-díjas énekesnő, Natalie Cole egyetlen fia.

Robert Yancy holttestét helyi idő szerint hétfő éjszaka találták meg San Fernando Valley otthonában a hatóságok, miután egy értesítésre a helyszínre érkeztek – írja a TMZ.

A Los Angeles megyei törvényszéki orvosszakértői hivatal szerint a férfi természetes halált halt, de biztosat csak a boncolás után fognak tudni mondani.

A dzsesszlegenda Nat “King” Cole lánya, Natalie Cole 2015. december 31-én, 65 éves korában halt meg szívleállás következtében.

Bennfentesek szerint Yancy nem használt drogokat, annak idején rettentően megviselte az édesanyja elvesztése, de sikerült talpra állnia és újra zenélni kezdett.

Yancy édesapja, Marvin szívrohamban halt meg 1985-ben, mindössze 34 évesen.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Matt Damon egy ideig hallgatni fog

Matt Damon úgy döntött, ezután nem szólal meg a szexuális zaklatások kapcsán.   A színész nemrég véleményt alkotott a Weinstein-ügy ...

Kim Kardashian ismét anya lett!

Béranyától született meg Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke. A Daily Mail értesülése szerint január 15-én megszületett Kim Kardashian ...
This site is protected by WP-CopyRightPro