2018. március 19. hétfő

Gyász: Meghalt Natalie Cole fia

Published on August 16, 2017 by   ·   No Comments

Harminckilenc éves korában meghalt Robert Yancy amerikai dobos, a néhai Grammy-díjas énekesnő, Natalie Cole egyetlen fia.

Robert Yancy holttestét helyi idő szerint hétfő éjszaka találták meg San Fernando Valley otthonában a hatóságok, miután egy értesítésre a helyszínre érkeztek – írja a TMZ.

A Los Angeles megyei törvényszéki orvosszakértői hivatal szerint a férfi természetes halált halt, de biztosat csak a boncolás után fognak tudni mondani.

A dzsesszlegenda Nat “King” Cole lánya, Natalie Cole 2015. december 31-én, 65 éves korában halt meg szívleállás következtében.

Bennfentesek szerint Yancy nem használt drogokat, annak idején rettentően megviselte az édesanyja elvesztése, de sikerült talpra állnia és újra zenélni kezdett.

Yancy édesapja, Marvin szívrohamban halt meg 1985-ben, mindössze 34 évesen.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Scarlett Johanssont eljegyezték?

Újabb celeb esküvő a láthatáron! Úgy tűnik, Scarlett Johansson fejét hamarosan újra bekötik. A színésznőt ugyanis lefotózták szombaton este, ...

Továbbra sem kíváncsi lányára Eddie Murphy

Mel B exférje láthatási jogot kért, míg Angel édesapja, Eddie Murphy továbbra sem kiváncsi lányára. A bírósági dokumentumok szerint ...
This site is protected by WP-CopyRightPro