2018. július 17. kedd

Gyász: Meghalt Natalie Cole fia

Published on August 16, 2017 by   ·   No Comments

Harminckilenc éves korában meghalt Robert Yancy amerikai dobos, a néhai Grammy-díjas énekesnő, Natalie Cole egyetlen fia.

Robert Yancy holttestét helyi idő szerint hétfő éjszaka találták meg San Fernando Valley otthonában a hatóságok, miután egy értesítésre a helyszínre érkeztek – írja a TMZ.

A Los Angeles megyei törvényszéki orvosszakértői hivatal szerint a férfi természetes halált halt, de biztosat csak a boncolás után fognak tudni mondani.

A dzsesszlegenda Nat “King” Cole lánya, Natalie Cole 2015. december 31-én, 65 éves korában halt meg szívleállás következtében.

Bennfentesek szerint Yancy nem használt drogokat, annak idején rettentően megviselte az édesanyja elvesztése, de sikerült talpra állnia és újra zenélni kezdett.

Yancy édesapja, Marvin szívrohamban halt meg 1985-ben, mindössze 34 évesen.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Karambolozott az NCIS:Los Angeles színésznője

Autóbalesetet szenvedett a 73 éves Oscar-díjas színésznő. Linda Hunt az NCIS: Los Angeles színésznője hétfőn kórházba került, miután fekete BMW ...

Heather Locklear megkezdi hosszú rehabilitációját

A Melrose Place egykori sztárja nemsokára elhagyja a UCLA kórházat és megkezdi hosszú rehabilitációját.  Heather Locklear nemrég ismét azzal fenyegetőzött, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro