2018. március 19. hétfő

Törölték a Kártyavár sorozatot!

Published on October 30, 2017 by   ·   No Comments

Törölték a Kártyavár (House of Cards) sorozatot, miután Kevin Spaceyt szexuális zaklatással vádolták meg.

A Netflix bejelentette, hogy a hatodik évaddal befejeződik a népszerű Kártyavár (House of Cards) című sorozat.

A bejelentés röviddel azután jelent meg, hogy Anthony Rapp szexuális zaklatással vádolta meg a sorozat főszereplőjét, Kevin Spacey-t.

Anthony Rapp, a Star Trek: Discovery egyik szereplője állt elő a történettel, amely szerint az Oscar-díjas Kevin Spacey szexuálisan zaklatta őt. Az eset 31 éve, 1986-ban történt, amikor Rapp 14, Spacey pedig 26 éves volt, és egy színdarabon dolgoztak együtt a Broadway-en.

Rapp állítása szerint egy Spacey-nél tartott házibulin történt a dolog, ahol a színész lefektette őt az ágyra és megpróbált rámászni. 

“Nagyon tisztelem Anthony Rappet mint színészt. Sokkolt ez a történet. Teljesen őszintén állíthatom, hogy nem emlékszem a dologra, már több mint 30 év eltelt azóta. De ha úgy viselkedtem, ahogy mondja, bocsánatkéréssel tartozom felé, és sajnálom, hogy ezeket az érzéseket azóta is magában hordozza. Ez a történet erőt adott ahhoz is, hogy beszéljek néhány dologról a magánéletemmel kapcsolatban. Tudom, hogy terjengenek rólam pletykák, elsősorban azért, mert nagyon próbálom védeni a magánéletemet. Ahogy a hozzám legközelebb állók tudják, életem során voltak kapcsolataim nőkkel és férfiakkal egyaránt. Voltam szerelmes férfiakba, és most már homoszexuálisként tekintek magamra. Nyíltan és őszintén akartam erről beszélni, hogy megvizsgálhassam a viselkedésemet.” – olvasható Kevin Spacey bocsánatkérésében a Twitterén.

Tags: , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Scarlett Johanssont eljegyezték?

Újabb celeb esküvő a láthatáron! Úgy tűnik, Scarlett Johansson fejét hamarosan újra bekötik. A színésznőt ugyanis lefotózták szombaton este, ...

Továbbra sem kíváncsi lányára Eddie Murphy

Mel B exférje láthatási jogot kért, míg Angel édesapja, Eddie Murphy továbbra sem kiváncsi lányára. A bírósági dokumentumok szerint ...
This site is protected by WP-CopyRightPro