2018. június 24. vasárnap

Újabb férfi vádolja zaklatással Kevin Spacey-t

Published on November 1, 2017 by   ·   No Comments

Újabb férfi vádolta meg Kevin Spacey-t szexuális zaklatással!

Tomy Montana azt állítja, hogy hogy az Oscar-díjas színész 2003-ban egy bárban részegen a nemi szervénél fogdosta őt – írja a Daily Mail.

A férfi elmondása szerinr Spacey részegen odament hozzá, majd megpróbálta rávenni, hogy menjen vele haza, miközben Montanát az ágyékánál fogdosta.

A minap pattant ki az újabb szexuális zaklatási botrány az amerikai filmes életben, Anthony Rapp színész ugyanis azzal állt elő, hogy még 14 éves korában, 1986-ban az akkor a húszas évei elején járó Kevin Spacey elhívta egy parti után magához, majd ott az ágyra lökte, fogdosta, és megpróbálta rávenni, hogy létesítsenek egymással közelebbi kapcsolatot.

A zaklatás hírére a Netflix elkaszálta a House Of Cards (Kártyavár) hetedik évadát, majd a hatodik évad forgatását is felfüggesztették.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Russell Brand ismét apa lesz

Másodszorra is apa lesz Katy Perry exférje. A brit komikus és neje, Laura Gallacher második gyermekük érkezését várják - írja a ...

Öngyilkos akart lenni Heather Locklear

Ismét öngyilkos akart lenni a Melrose Place egykori sztárja. Heather Locklear most éppen azért fenyegetőzött az öngyilkossággal, mert vőlegénye, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro