2018. január 22. hétfő

Salma Hayek is zaklatással vádolja Harvey Weinsteint

Published on December 13, 2017 by   ·   No Comments

Salma Hayek szörnyetegnek titulálta a producert, aki éveken át zaklatta őt, holott ő állandóan visszautasította az ajánlatait.

“Az ő szemében nem voltam művész, még csak ember sem. Egy tárgy voltam. Nem egy senki, hanem egy test.” – nyilatkozta Salma Hayek szerdán a hollywoodi producerről, Harvey Weinstein-ről a New York Timesnak.

A színésznő állítása szerint Weinstein kínált neki masszázst, orális szexet, olykor még a hotelszobája ajtajában is megjelent.

SŐT, Weinstein nehezen viselte az elutasításokat, egyre indulatosabbá vált Hayekkel szemben, egy alkalommal azzal fenyegette, hogy meg fogja ölni.

Mint azt korábban hírül adtuk: az utóbbi hetekben több tucat színésznő hozott fel szexuális zaklatással és szexuális erőszakkal kapcsolatos vádakat Harvey Weinstein ellen.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Nincs visszaút: Ewan McGregor beadta a válókeresetet

Úgy tűnik, 22 év házasság után tényleg válik Ewan McGregor. Ewan "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott, és megosztott felügyeletet kért gyermekeikre - ...

Kiderült Kim Kardashian kislányának neve

Röhejes nevet adott lányának Kim Kardashian és Kanye West. A pár harmadik gyermeke a Chicago West nevet kapta szüleitől - ...
This site is protected by WP-CopyRightPro