2018. július 19. csütörtök

Salma Hayek is zaklatással vádolja Harvey Weinsteint

Published on December 13, 2017 by   ·   No Comments

Salma Hayek szörnyetegnek titulálta a producert, aki éveken át zaklatta őt, holott ő állandóan visszautasította az ajánlatait.

“Az ő szemében nem voltam művész, még csak ember sem. Egy tárgy voltam. Nem egy senki, hanem egy test.” – nyilatkozta Salma Hayek szerdán a hollywoodi producerről, Harvey Weinstein-ről a New York Timesnak.

A színésznő állítása szerint Weinstein kínált neki masszázst, orális szexet, olykor még a hotelszobája ajtajában is megjelent.

SŐT, Weinstein nehezen viselte az elutasításokat, egyre indulatosabbá vált Hayekkel szemben, egy alkalommal azzal fenyegette, hogy meg fogja ölni.

Mint azt korábban hírül adtuk: az utóbbi hetekben több tucat színésznő hozott fel szexuális zaklatással és szexuális erőszakkal kapcsolatos vádakat Harvey Weinstein ellen.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Karambolozott az NCIS:Los Angeles színésznője

Autóbalesetet szenvedett a 73 éves Oscar-díjas színésznő. Linda Hunt az NCIS: Los Angeles színésznője hétfőn kórházba került, miután fekete BMW ...

Heather Locklear megkezdi hosszú rehabilitációját

A Melrose Place egykori sztárja nemsokára elhagyja a UCLA kórházat és megkezdi hosszú rehabilitációját.  Heather Locklear nemrég ismét azzal fenyegetőzött, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro