2018. április 20. péntek

Salma Hayek is zaklatással vádolja Harvey Weinsteint

Published on December 13, 2017 by   ·   No Comments

Salma Hayek szörnyetegnek titulálta a producert, aki éveken át zaklatta őt, holott ő állandóan visszautasította az ajánlatait.

“Az ő szemében nem voltam művész, még csak ember sem. Egy tárgy voltam. Nem egy senki, hanem egy test.” – nyilatkozta Salma Hayek szerdán a hollywoodi producerről, Harvey Weinstein-ről a New York Timesnak.

A színésznő állítása szerint Weinstein kínált neki masszázst, orális szexet, olykor még a hotelszobája ajtajában is megjelent.

SŐT, Weinstein nehezen viselte az elutasításokat, egyre indulatosabbá vált Hayekkel szemben, egy alkalommal azzal fenyegette, hogy meg fogja ölni.

Mint azt korábban hírül adtuk: az utóbbi hetekben több tucat színésznő hozott fel szexuális zaklatással és szexuális erőszakkal kapcsolatos vádakat Harvey Weinstein ellen.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

John Stamos apa lett!

Megszületett John Stamos és Caitlin McHugh kisfia. Az örömhírt az újdonsült apuka a közösségi oldalán tette közzé egy tündéri fotóval - ...

Megszületett Khloe Kardashian kislánya

Cleveland: Megszületett Khloe Kardashian és Tristan Thomson első közös gyermeke. A kislány helyi idő szerint csütörtökön hajnal 4-kor látta ...
This site is protected by WP-CopyRightPro