2018. január 22. hétfő

Újabb vádak Dustin Hoffman ellen

Published on December 17, 2017 by   ·   No Comments

Újabb nők vádolják szexuális zaklatással Dustin Hoffmant.

A 80 éves színészt a közelmúltban több nő is megvádolta szexuális zaklatással – írja a Daily Mail.

Anna Graham Hunter írónő elmondása szerint Hoffman az 1980-as években fogdosta őt és illetlen megjegyzéseket tett neki Az ügynök halála című tévéfilm forgatásakor. Az Oscar-díjas színész nem sokkal később közleményben kért bocsánatot, és hangsúlyozta, hogy az incidens nem „tükrözi a valódi énjét”.

Cori Thomas – aki Dustin Hoffman lányával járt egy osztályba – egy hármasban eltöltött New York-i ebéd után Hoffman állítólag felhívta a szállodaszobájába az akkor 16 éves Thomast, hogy a lány ott várja meg az édesanyját. Miután a színész lánya távozott, Hoffman lezuhanyozott, majd egy szál törölközőben jelent meg, és végül azt is ledobta magáról. Thomas majdnem elájult, mert még azelőtt soha nem látott meztelen férfit. Hofman majd felvett egy köntös és megkérte a lányt, hogy masszírozza meg a lábát.

Melissa Kester is zaklatással vádolta meg a színészt, aki állítólag a nő nadrágjába dugta a kezét az 1987-es Ishtar című film zenéjének felvételekor egy hangstúdióban. Kester akkor 20 éves volt.

Egy meg nem nevezett nő  – aki statisztaként dolgozott a színésszel – pedig azt állítja a híres színész egy autóban nyúlt a szoknyája alá, majd felhívta a hotelszobájába, ahol akaratán kívül szeretkeztek.

Hoffman szóvivője és ügyvédje „rágalmazó hazugságoknak” nevezték a vádakat.

Tags: , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Nincs visszaút: Ewan McGregor beadta a válókeresetet

Úgy tűnik, 22 év házasság után tényleg válik Ewan McGregor. Ewan "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott, és megosztott felügyeletet kért gyermekeikre - ...

Kiderült Kim Kardashian kislányának neve

Röhejes nevet adott lányának Kim Kardashian és Kanye West. A pár harmadik gyermeke a Chicago West nevet kapta szüleitől - ...
This site is protected by WP-CopyRightPro