2018. június 18. hétfő

Házassági szerződés védi Jennifer Aniston vagyonát

Published on February 16, 2018 by   ·   No Comments

Sztárként ésszel kell nekivágni a házasságnak, ugyanis a frigy után sokszor keserű az ébredés.

A legfrissebb hírek szerint Jennifer Anistonnak aggodalomra semmi oka, ugyanis házassági szerződés védi a vagyonát – írja a Daily Mail.

Bennfentesek szerint a színésznő “észnél volt”, amikor férjhez ment Justinhoz, még a házasságkötés előtt teljesen bebiztosította magát.

„Hogy megelőzzük a további találgatásokat, bejelentjük, hogy külön váltunk. A döntést közösen és szeretetben hoztuk meg a tavalyi év végén. Továbbra is barátok maradunk, azonban már nem párként folytatjuk. Normális esetben ezt megpróbálnánk a nyilvánosság kizárásával intézni, de a pletykaáradat miatt inkább megosztjuk az igazságot. Többet nem nyilatkozunk ezzel kapcsolatban, így bármi mást olvasnál, az kitaláció, nem tőlünk származik. Mindenek felett arra törekszünk, hogy megőrizzük az egymás iránt érzett mély tiszteletet és szeretet” – olvasható az őszinte írásban, amit sajtósuk tett közzé.

Ezek után már sajnos érthető, hogy Justin miért hiányzott Jennifer 49. szülinapi bulijáról pár napja.

A pár fő problémája az, hogy Justin minden ismerőse NewYorkban él, itt viszont zaklatják őket, Los Angelesben sokkal nyugodtabb életük lenne, ott viszont Justinnak nincsenek kapcsolatai.

Jennifer és Justin egyébként 2007-ben, a Trópusi vihar forgatásán találkoztak először. A színészként és íróként is ismert Theroux  2012-ben jegyezte el Anistont, és 2015-ben házasodtak össze.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Sylvester Stallonét szexuális zaklatással vádolják

A hollywoodi színész ellen felmerült szexuális bűncselekmény vádját vizsgálja a Los Angeles-i kerületi ügyészség. Sylvester Stallonét még decemberben vádolta meg ...

Ittasan vezetett Vince Vaughn

A hollywoodi színészt ittas vezetésért tartóztatták le kaliforniában.  A TMZ értesülése szerint Vince Vauhgn-ot vasárnap ittas vezetésért tartóztatták le Manhattan ...
This site is protected by WP-CopyRightPro