2018. március 21. szerda

Heather Locklear ismét rehabra ment

Published on March 7, 2018 by   ·   No Comments

A Melrose Place egykori sztárja a lánya nyomására jelentkezett be hatodszorra is a rehabra, aki nem bírta tovább tétlenül nézni édesanyja önpusztítását.

Heather Locklear többször is került már bajba a függőségei miatt, legutóbb családon belüli erőszak miatt tartóztatták le, illetve hatósági személy elleni erőszak miatt, miután a kiérkező rendőröket is megrugdosta.

A színésznő pasija Chris Heisser hívta ki a rendőröket a tomboló ciklonhoz, aki annyira fel volt turbózva, hogy a kiérkező rendőröknek is neki esett. Megrugdosta őket, párjának pedig az orrát harapta el és ütés nyomokat is hagyott rajta.

Locklear 2007-ben vált el Richie Samborától, azóta vannak problémái: 2008-ban már kezelték depresszióval, 2010-ben újra rehabra került. 2012-ben ismét az orvosok segítettek neki, amikor Jack Wagnerrel szakítottak, de 2015-ben is látszott rajta, hogy nincs minden rendben.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Heather Locklear egyelőre marad rehabon

A színésznő két hónappal tovább marad rehabon. A RadarOnline értesülése szerint Heather Lockler meghosszabbította tartózkodását a rehabilitációs klinikán. Locklear többször ...

Scarlett Johanssont eljegyezték?

Újabb celeb esküvő a láthatáron! Úgy tűnik, Scarlett Johansson fejét hamarosan újra bekötik. A színésznőt ugyanis lefotózták szombaton este, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro