2018. július 20. péntek

Heather Locklear egyelőre marad rehabon

Published on March 20, 2018 by   ·   No Comments

A színésznő két hónappal tovább marad rehabon.

A RadarOnline értesülése szerint Heather Lockler meghosszabbította tartózkodását a rehabilitációs klinikán.

Locklear többször is került már bajba a függőségei miatt, legutóbb családon belüli erőszak miatt tartóztatták le, illetve hatósági személy elleni erőszak miatt, miután a kiérkező rendőröket is megrugdosta.

A színésznő pasija Chris Heisser hívta ki a rendőröket a tomboló ciklonhoz, aki annyira fel volt turbózva, hogy a kiérkező rendőröknek is neki esett. Megrugdosta őket, párjának pedig az orrát harapta el és ütés nyomokat is hagyott rajta.

Locklear 2007-ben vált el Richie Samborától, azóta vannak problémái: 2008-ban már kezelték depresszióval, 2010-ben újra rehabra került. 2012-ben ismét az orvosok segítettek neki, amikor Jack Wagnerrel szakítottak, de 2015-ben is látszott rajta, hogy nincs minden rendben.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Karambolozott az NCIS:Los Angeles színésznője

Autóbalesetet szenvedett a 73 éves Oscar-díjas színésznő. Linda Hunt az NCIS: Los Angeles színésznője hétfőn kórházba került, miután fekete BMW ...

Heather Locklear megkezdi hosszú rehabilitációját

A Melrose Place egykori sztárja nemsokára elhagyja a UCLA kórházat és megkezdi hosszú rehabilitációját.  Heather Locklear nemrég ismét azzal fenyegetőzött, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro