2018. augusztus 16. csütörtök

Britney Spears exférje sztriptízbárban ünnepelte születésnapját

Published on March 26, 2018 by   ·   No Comments

Kevin Federline megünnepelte a 40. születésnapját.

Britney Spears exférje egy las vegasi sztriptízbárban ünnepelte meg születésnapját felesége, valamint barátai körében – írja a Daily Mail.

Az énekesnő gyermekeinek apja mostanában megint a média figyelemébe került, ugyanis szeretne volt feleségétől még több tartásdíjat kapni, Britney azonban ezzel nem ért egyet, mondván, már így is kisebb vagyont fizet havonta.

Spears és Federline 2009-ben vált el egymástól, ekkor az énekesnő lemondott két közös fiuk felügyeleti jogáról.

Az exférj azóta neveli a gyerekeket, de elmondása szerint, ahogyan cseperednek (Sean 12, Jayden pedig 11 éves), egyre inkább nőnek az igényeik, és hogy mindent megadhasson nekik, szeretné megemeltetni a tartásdíjat.

Britney édesapja, Jamie Spears szeretné tudni, mégis mire költi a férfi a havi 20 ezer dollárt (kb. 5 millió forintot), amit évek óta kap a lányától.

Tags: , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Nagy balhé volt Jack Osbourne házánál – még a rendőröket is kihívták …

Jack Osbourne behúzott egyet exneje pasijának. Ozzy Osbourne fia háza előtt rendőröket láttak a helyiek azután, hogy Jack és ex-felesége, ...

Édes! Kisfiával pózol Eva Longoria

Eva Longoria a HOLA! magazin címlapján boldogan pózol kisfiával, Santiago Enrique-vel. Pár hete adott életet első gyermekének az egykori ...
This site is protected by WP-CopyRightPro