2018. május 24. csütörtök

Kanye West összeomlásáról beszélt

Published on May 2, 2018 by   ·   No Comments

A szókimondó rapper a TMZ-nek elmondta, hogy a rabszolgaság miért volt tulajdonképpen “választás kérdése”, majd elárulta, mi vezetett 2016-os összeomlásához.

“Négyszáz évnyi rabszolgaságról beszélünk, 400 év? Úgy hangzik, mintha választás kérdése lenne” – fogalmazott Kanye West.

“Csak hogy mindenkinek világos legyen: nem arra céloztam, hogy a rabszolgák szabad akaratukból lettek megbilincselve és hajókra pakolva. Alényeg a tény, hogy 400 éve itt tartunk, holott a számok melletünk szólnak, amiarra utal, hogy mentálisan vagyunk rabigában” – írta a botrányhős sztár a Twitterén.

“Zsírleszíváson voltam, mert nem akartam, hogy lekövérezzetek.”  árulta el Kim Kardashian férje. Elmondása szerint fájdalomcsillapítókat szedett és gyógyszerfüggővé vált, miután zsírleszíváson esett át.

Tags: , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Hivatalos: hűtlen párjával marad Khloe Kardashian

Khloé Kardashiant láthatóan nem zavarja, hogy folyamatosan megcsalták. Khloe Kardahian úgy döntött, kitart Tristan Thompson mellett, hiába alázta meg ...

Kiderült ki lesz a Halálos fegyver-sorozat új főszereplője

Seann William Scott, az Amerika Pite-filmek Stiflerje került a balhés Clayne Crawford helyére a Halálos fegyver-sorozatban. A múlt héten ...
This site is protected by WP-CopyRightPro