2018. augusztus 19. vasárnap

Morgan Freeman elnézést kért

Published on May 24, 2018 by   ·   No Comments

Bocsánatot kért a szexuális zaklatással megvádolt Morgan Freeman.

 

A hollywoodi színész rövid közleményben kért elnézést azoktól, akit akarata ellenére kényelmetlen helyzetbe hozott vagy megbántott.

„Mindenki, aki dolgozott már velem, tudja, nem olyan ember vagyok, aki szándékosan megsértene másokat vagy tudatosan kényelmetlen helyzetbe hozná őket. Elnézést kérek mindenkitől, aki kényelmetlenül vagy sértve érezte magát miattam, nem állt szándékomban.” – olvasható Freeman üzenetében.

A 80 éves színészt a minap nyolc nő vádolta meg zaklatással. A CNN robbantotta a hírt, miszerint tizenhatan vallanak Freeman ellen: nyolcan áldozatként, nyolcan pedig tanúként.

Egy produkciós asszisztens, aki 2015-ben dolgozott együtt Freemannel a Vén rókák című vígjáték forgatásán, azt állítja a színész több hónapokon keresztül érintgette, felhúzogatta a szoknyáját, illetve zaklatta verbálisan.

“[Ő] folyamatosan megpróbálta felemelni a szoknyámat és kérdezte, hogy viselek-e alsóneműt.”

 

Tags: , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Nagy balhé volt Jack Osbourne házánál – még a rendőröket is kihívták …

Jack Osbourne behúzott egyet exneje pasijának. Ozzy Osbourne fia háza előtt rendőröket láttak a helyiek azután, hogy Jack és ex-felesége, ...

Édes! Kisfiával pózol Eva Longoria

Eva Longoria a HOLA! magazin címlapján boldogan pózol kisfiával, Santiago Enrique-vel. Pár hete adott életet első gyermekének az egykori ...
This site is protected by WP-CopyRightPro