2018. június 23. szombat

Morgan Freeman elnézést kért

Published on May 24, 2018 by   ·   No Comments

Bocsánatot kért a szexuális zaklatással megvádolt Morgan Freeman.

 

A hollywoodi színész rövid közleményben kért elnézést azoktól, akit akarata ellenére kényelmetlen helyzetbe hozott vagy megbántott.

„Mindenki, aki dolgozott már velem, tudja, nem olyan ember vagyok, aki szándékosan megsértene másokat vagy tudatosan kényelmetlen helyzetbe hozná őket. Elnézést kérek mindenkitől, aki kényelmetlenül vagy sértve érezte magát miattam, nem állt szándékomban.” – olvasható Freeman üzenetében.

A 80 éves színészt a minap nyolc nő vádolta meg zaklatással. A CNN robbantotta a hírt, miszerint tizenhatan vallanak Freeman ellen: nyolcan áldozatként, nyolcan pedig tanúként.

Egy produkciós asszisztens, aki 2015-ben dolgozott együtt Freemannel a Vén rókák című vígjáték forgatásán, azt állítja a színész több hónapokon keresztül érintgette, felhúzogatta a szoknyáját, illetve zaklatta verbálisan.

“[Ő] folyamatosan megpróbálta felemelni a szoknyámat és kérdezte, hogy viselek-e alsóneműt.”

 

Tags: , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Russell Brand ismét apa lesz

Másodszorra is apa lesz Katy Perry exférje. A brit komikus és neje, Laura Gallacher második gyermekük érkezését várják - írja a ...

Öngyilkos akart lenni Heather Locklear

Ismét öngyilkos akart lenni a Melrose Place egykori sztárja. Heather Locklear most éppen azért fenyegetőzött az öngyilkossággal, mert vőlegénye, ...
This site is protected by WP-CopyRightPro