2019. február 21. csütörtök

Ryan Gosling és Jessica Chastain a legszexisebb 2013-ban

Published on October 9, 2013 by   ·   No Comments

Jessica Chasain amerikai színésznőt választották a világ legszexisebb nőjének, a legszexisebb férfinak pedig Ryan Gosling kanadai filmsztárt a magyar Periodika magazin olvasói 2013-ban.

Az internetes szavazáson több ezrek voksoltak.

ryan-gosling-1

Mind a legszexisebb nő, mind a legszexisebb férfi kategóriájában húsz-húsz nevet tartalmaz a lista.

A vöröshajú színésznőt Rosie Huntington-Whiteley topmodell és Mila Kunis színésznő követi. A verseny történetének legutóbbi négy évében kétszer Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznőt választották az olvasók a legszexisebbnek, valamint egyszer Irina Shayk orosz manökent, legutóbb pedig Marion Cotillard francia színésznőt.

A Periodika idei listáján egyetlen magyar szerepel, Konkoly Ági szépségkirálynő.

A legszexisebb férfinak járó titulust Ryan Gosling előtt Chris Hemsworth ausztrál színész kapta meg, de Tom Jones walesi énekest is megszavazták 2009-ben. A listán szerepel Michael Fassbender, Joseph Gordon-Levitt, Bradley Cooper ésTom Hardy neve is.

Az idei szavazás eredményét Mészáros Márton, az újság alapítója hozta nyilvánosságra saját blogján.

“Jessica Chastain az átlag számára nem kimondottan a legdekoratívabb nők közé tartozik, pedig igazán karakteres, finom arca és rendkívül előnyös adottságai, valamint kisugárzása igazán széppé teszi.”

Hollywood Rinyu Módra

Tags: , , , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Hivatalos: Eljegyezték Katy Perryt!

A Gyűrűk ura sztárja Valentin napját választotta a nagy kérdés feltevéséhez. Katy Perry, a 34 éves amerikai énekesnő és ...

Hivatalos: Eljegyezték Jennifer Lawrence-t!

Cooke Maroney eljegyezte barátnőjét, Jennifer Lawrence-t. A színésznő képviseletét ellátó személyek megerősítették, hogy a hír igaz, a pár jegyben ...