2018. október 19. péntek

Sean Penn nem jó az ágyban?!

Published on March 10, 2015 by   ·   No Comments

Sean-Penn-9542280-1-402Sean Penn exneje, Robin Wright nem nyilatkozott túl hízelgően exférjéről a Vanity Fair-nek adott interjúban.

“Még soha nem voltam boldogabb az életemben, mint most vagyok. Talán nem nőies [ezt mondani], de még soha nem nevettem ennyit, olvastam, vagy volt annyi orgazmusom, mint Ben-nel.”

Robin Wright (47) és nála 14 évvel fiatalabb párja, Ben Foster a Rampart című film 2011-es forgatásán ismerkedtek meg egymással, majd 2012 elején kezdtek randevúzgatni.

Az interjú nem sokkal azután készült, hogy Sean Penn élete szerelmének nevezte Charlize Theront, aki hiába lesz hamarosan a színész harmadik felesége, ő maga ezt tekinti az első és igazi házasságának.

“Azt mondják, már kétszer voltam házas, de az a két házasság olyan körülmények között köttetett, amikor még nem voltam tisztában azzal, mit is jelent ez valójában. Maguknak lehet, hogy ez a harmadik házasságom lesz, de én úgy értékelem, hogy az első, az első és utolsó, az igazi.” – nyilatkozta nemrég az Oscar-díjas színész. 

Penn és Theron két éve vállalta fel először összetartozását, és azóta mindkettejük élete megváltozott. Penn időközben örökbe fogadta Charlize kisfiát.

Hollywood Rinyu Módra

 

Tags: , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Hivatalos: Meghan Markle terhes!

Herry Herceg felesége terhes, a királyi ház a Twitteren jelentette be a hírt. Nemrég házasodott össze Harry herceg és Meghan ...

Owen Wilson ismét apa lett

Megszületett Owen Wilson harmadik gyereke. Ám, amikor kiderült, hogy Varunie Vongsvirates babát vár, a színész nem volt hajlandó elhinni, ...