2018. december 11. kedd

Roman Polanski vissza akar térni az Egyesült Államokba

Published on February 16, 2017 by   ·   No Comments

Roman Polanski megerőszakolt egy 13 éves kislányt Jack Nicholson házában, 1978-ban. 

A híres rendező 1978-ban egy bírósági ítélet miatt elszökött Amerikából, ahova azóta még A zongoristáért járó Oscar-díjért sem ment vissza.

Most azonban úgy döntött, hogy visszatérne az Egyesült Államokba, de nem akar börtönbe menni.

Polanski ügyvédje, Harland Braun szerint a rendező 1977-ben alkut kötött, hogy csak 48 napra kerül rács mögé a 13 éves lány megerőszakolása miatt, amit a bíró alá is írt. Polansi ezért szorgalmazza az eredeti dokumentum felkutatását, mert anno már 42 napot ült a Chino állami börtönben, de a bíró, Laurence Rittenband állítólag megszegte az ajánlatát, és azt mondta az ügyészségnek, később úgy döntött, Polanskinak 50 évre börtönbe kell mennie.

A rendezőt 2009-ben 4,5 millió dollár óvadék kifizetése után házi őrizetbe helyezték svájcban, ahol 334 napot töltött el.

Samantha Geimer most 53 éves, három gyereket nevel, 1997-ben nyilvánosan megbocsátott Polanskinak azért, amit vele tett, de a sajtónak nem tud, úgy tartja, meghurcolták és megkeserítették az életét.

Geimer egyébként arra kérte a bíróságot, hogy zárják le az ügyet, hogy Polanskinak ne kelljen börtönbe mennie.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Megnősült Quentin Tarantino – fotó!

Megjelentek az első fotók a híres hollywoodi rendező esküvőjéről..... Quentin Tarantino (55) szerda este kelt egybe 35 éves izraeli ...

Kim Kardashian extasy hatása alatt forgatta pornóját

Úgy tűnik, hogy a valóságshow-sztár már nem tud mit kitalálni. A Keeping Up with The Kardashian legújabb epizódjában, Kim ...