2018. szeptember 24. hétfő

Újabb férfi vádolja zaklatással Kevin Spacey-t

Published on November 1, 2017 by   ·   No Comments

Újabb férfi vádolta meg Kevin Spacey-t szexuális zaklatással!

Tomy Montana azt állítja, hogy hogy az Oscar-díjas színész 2003-ban egy bárban részegen a nemi szervénél fogdosta őt – írja a Daily Mail.

A férfi elmondása szerinr Spacey részegen odament hozzá, majd megpróbálta rávenni, hogy menjen vele haza, miközben Montanát az ágyékánál fogdosta.

A minap pattant ki az újabb szexuális zaklatási botrány az amerikai filmes életben, Anthony Rapp színész ugyanis azzal állt elő, hogy még 14 éves korában, 1986-ban az akkor a húszas évei elején járó Kevin Spacey elhívta egy parti után magához, majd ott az ágyra lökte, fogdosta, és megpróbálta rávenni, hogy létesítsenek egymással közelebbi kapcsolatot.

A zaklatás hírére a Netflix elkaszálta a House Of Cards (Kártyavár) hetedik évadát, majd a hatodik évad forgatását is felfüggesztették.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Hoppá: új barátnője van Al Pacino-nak!

A 78 éves színészre újra rátalált a szerelem, párja felannyi idős mint ő. Al Pacino választottja ezúttal nem más, mint ...

Hivatalos: Richard Gere ismét apa lesz – fotó!

Richard Gere áprilisban vette el a nála 33 évvel fiatalabb barátnőjét, Alejandra Silvát a legnagyobb titokban. Most hétvégén ...