2018. október 19. péntek

Salma Hayek is zaklatással vádolja Harvey Weinsteint

Published on December 13, 2017 by   ·   No Comments

Salma Hayek szörnyetegnek titulálta a producert, aki éveken át zaklatta őt, holott ő állandóan visszautasította az ajánlatait.

“Az ő szemében nem voltam művész, még csak ember sem. Egy tárgy voltam. Nem egy senki, hanem egy test.” – nyilatkozta Salma Hayek szerdán a hollywoodi producerről, Harvey Weinstein-ről a New York Timesnak.

A színésznő állítása szerint Weinstein kínált neki masszázst, orális szexet, olykor még a hotelszobája ajtajában is megjelent.

SŐT, Weinstein nehezen viselte az elutasításokat, egyre indulatosabbá vált Hayekkel szemben, egy alkalommal azzal fenyegette, hogy meg fogja ölni.

Mint azt korábban hírül adtuk: az utóbbi hetekben több tucat színésznő hozott fel szexuális zaklatással és szexuális erőszakkal kapcsolatos vádakat Harvey Weinstein ellen.

Tags: , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Hivatalos: Meghan Markle terhes!

Herry Herceg felesége terhes, a királyi ház a Twitteren jelentette be a hírt. Nemrég házasodott össze Harry herceg és Meghan ...

Owen Wilson ismét apa lett

Megszületett Owen Wilson harmadik gyereke. Ám, amikor kiderült, hogy Varunie Vongsvirates babát vár, a színész nem volt hajlandó elhinni, ...