2018. október 19. péntek

Újabb vádak Dustin Hoffman ellen

Published on December 17, 2017 by   ·   No Comments

Újabb nők vádolják szexuális zaklatással Dustin Hoffmant.

A 80 éves színészt a közelmúltban több nő is megvádolta szexuális zaklatással – írja a Daily Mail.

Anna Graham Hunter írónő elmondása szerint Hoffman az 1980-as években fogdosta őt és illetlen megjegyzéseket tett neki Az ügynök halála című tévéfilm forgatásakor. Az Oscar-díjas színész nem sokkal később közleményben kért bocsánatot, és hangsúlyozta, hogy az incidens nem „tükrözi a valódi énjét”.

Cori Thomas – aki Dustin Hoffman lányával járt egy osztályba – egy hármasban eltöltött New York-i ebéd után Hoffman állítólag felhívta a szállodaszobájába az akkor 16 éves Thomast, hogy a lány ott várja meg az édesanyját. Miután a színész lánya távozott, Hoffman lezuhanyozott, majd egy szál törölközőben jelent meg, és végül azt is ledobta magáról. Thomas majdnem elájult, mert még azelőtt soha nem látott meztelen férfit. Hofman majd felvett egy köntös és megkérte a lányt, hogy masszírozza meg a lábát.

Melissa Kester is zaklatással vádolta meg a színészt, aki állítólag a nő nadrágjába dugta a kezét az 1987-es Ishtar című film zenéjének felvételekor egy hangstúdióban. Kester akkor 20 éves volt.

Egy meg nem nevezett nő  – aki statisztaként dolgozott a színésszel – pedig azt állítja a híres színész egy autóban nyúlt a szoknyája alá, majd felhívta a hotelszobájába, ahol akaratán kívül szeretkeztek.

Hoffman szóvivője és ügyvédje „rágalmazó hazugságoknak” nevezték a vádakat.

Tags: , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Hivatalos: Meghan Markle terhes!

Herry Herceg felesége terhes, a királyi ház a Twitteren jelentette be a hírt. Nemrég házasodott össze Harry herceg és Meghan ...

Owen Wilson ismét apa lett

Megszületett Owen Wilson harmadik gyereke. Ám, amikor kiderült, hogy Varunie Vongsvirates babát vár, a színész nem volt hajlandó elhinni, ...