2019. június 27. csütörtök

Heather Locklear kijött a rehabról!

Published on May 30, 2019 by   ·   No Comments

Kijött a rehabról a “Melrose Place” Amandája.

Az 57 éves Locklear tavaly novemberben idegösszeroppanást kapott, ezért a pszichiátrián kezelték, decemberben viszont hazament a családjához, hogy a szeretteivel töltse a karácsonyt – írja a Daily Mail.

A színésznő áprilisban önszántából vonult be, az italt nem tudta letenni, és amikor részeg, folyamatosan zaklatja az embereket, majd május 25-én elagyta az elvonót.

Most barátja, Chris Heisser felügyeli a színésznőt. Heisserrel egyébként már számtalanszor szakított, mert saját bevallása szerint rossz hatással van rá a férfi, mégis mindig újrakezdik a kapcsolatukat.

A Melrose Place egykori sztárja régóta küzd alkohol- és drogproblémákkal, már többször is volt elvonókúrán, és balhés viselkedése miatt rács köré is került korábban, ám remélhetőleg most végre sikeresen maga mögött hagyhatja élete nehezebb időszakát.

 

Tags: , , , ,

Kommentek (0)
A legfrissebb hírek

Sztárlat

Chris Hemsworth csillagot kap a hírességek sétányán

A Mar­vel-fil­mek sztárja is jelen lesz a hírességek sétányán Hollywoodban.  Annyi biztos, hogy idén fog csillagot kapni Hollywoodban a ...

Szakított Chris Martin és Dakota Johnson

Végleg vége: Szakított Chris Martin, a Coldplay frontembere és A szürke ötven árnyalatából ismert Dakota Johnson. Majdnem két évig ...
This site is protected by WP-CopyRightPro